изборник

пратите нас

Концепт етно села

У склопу етно села „Азбука“ налази се ресторан са два одвојена сегмента, један мањи, интимнији капацитета за 40 гостију, као и већег дела ресторана који је предвиђен за све врсте прослава капацитета 190-250 људи. Унутрашњост ресторана је јединствена, традиционална, и нуди фантастичан поглед на нетакнуту природу Мачве.

Оно што сетно село „Азбука“ чини потпуно јединственим и идеално уклопљеним у своје окружење је да су домаћини за изградњу користили искључиво традиционалне материјале. Стара војвођанске цигла и бибер цреп вратиће вас у дух старих времена. Предивна околина, нетакнута природа и изолација од свега што је урбано, пружиће Вам прилику да уживате и да се одморите.

Етно село „Азбука“ нуди 6 бунгалова (индивидуалне кућице) капацитета до 4 особе опремљене комплетним дневним боравком, кухињом, собом за спавање и купатилом. Такође, у склопу етно села постоји велики базен, као и базен за децу, спортски терени и дечије игралиште са бројним садржајима.
Убрзо очекујемо да део ето села постане и авантура парк прилагођен свим узрастима, идеално уклопљен у зону са кафе рестораном постављеним уз вештачко језеро са воденицом и мини браном.

Здраво!

Посети нас на друштвеним мрежама.

Локација (клик)